Techniek


Naast vakmanschap maken wij gebruik van een uiterst modern machinepark om onze producten van de hoogste kwaliteit te voorzien.

Plotter De plotter wordt voornamelijk gebruikt om modellen voor onze klanten te  maken. Wostavin heeft zich in de afgelopen jaren gespecialiseerd in het zoeken naar oplossingen voor klanten en de producten die zij willen verpakken.

Het meedenken met de klant en het delen van onze expertise is iets waar wij trots op zijn.

Heeft u een vepakkingsvraag of zoekt u een verpakkingsoplossing voor een product dan bent u bij Wostavin aan het juiste adres. Met onze plotter zorgen wij dan voor een model in het juiste materiaal. Een model waar u gegarandeerd mee voor de dag kunt komen.

 
   
Productie Plotter Met de Kongsberg snijplotter (werkformaat van 1600 x 3050mm) kunnen we materialen verwerken tot een dikte van 20mm. Deze plotter is voorzien van een camera zodat we met behulp van registerpunten of randherkenning producten op stand kunnen plotten. Tevens is de machine uitgerust met een freesunit, voor het frezen van bijvoorbeeld MDF, Dibond, acrylaat ed.
 
   
Laser Sinds 1997 maakt Wostavin al gebruik van lasertechniek om haar stansvormen te vervaardigen. Deze techniek zorgt voor een perfecte en maatvaste vorm waar wij later de lijnen in plaatsen.

In 2011 heeft Wostavin haar laser vervangen door de laatste generatie SEI laser. Met deze upgrade zijn wij in staat om klanten nog sneller te bedienen.
 
 
   
Knip & Buigmachines Zijn niet meer weg te denken in het vervaardigen van stansvormen. Hoewel vakmanschap nog altijd van groot belang is kunnen wij met deze machines het process versnellen. Naast het waarborgen van kwaliteit is het van belang om onze klanten snel te kunnen bedienen. "Same day en Next Delivery" zijn geen onbekende begrippen voor ons.

Wostavin stapte vroeg in en was in 1999 al voorzien van de eerste generatie machines. In 2009 kwam daar het vlaggenschip van de italiaanse firma Serviform bij, de IDEA. Met deze machine zijn wij in staat nog meer en nog strakker te buigen.

 
   
 
   
 
   
Rubbersnijder Met de aanschaf van de CombiPro DS500 is ook de laatste stap in het proces geautomatiseerd. Met behulp van deze "plotter" kunnen wij de stansvormen voorzien van op maat gesneden rubber waarmee we niet alleen onze processen verder kunnen stroomlijnen maar ook de kwaliteit en niet onbelangrijk het uiterlijk kunnen garanderen dat onze klanten van ons verwachten.

 
   
 
   
 

Voor meer informatie bel : 075 628 38 93 of mail wostavin